Sievišķības horoskops. Kas tu esi – amazone, nimfa vai dieviete?

Ilustrācija – Pixabay

Sievietei jābūt sievišķīgai – par to strīdu nav. Bet kas ir sievišķība? Vai šim jēdzienam ir kāda definīcija? Galu galā, katram ir sava sievišķība. Mēs varam būt gan mīļas, gan kaprīzas un skarbas, gan dievišķīgas. Šodien mēs nolēmām uzzināt, kā šī kvalitāte izpaužas dažādām zodiaka zīmēm. Vai atpazīsiet sevi?

Auns

Saimniece Auns – iedzimta Amazone. Viņa necentīsies noskaidrot, kuram ir taisnība, un kuram nav, bet vienkārši raidīs bultu nelaimīgā virzienā. Ja tomēr atzīs kļūdu savos aprēķinos vainīgā meklējumos, viņa var lepni atvainoties. Bultu viņai ir daudz, bet nelaimīgo pat vairāk!

Vērsis

Vērsis ir dieviete. Kā ar burvju nūjiņas mājienu viņa kļūst par dārgu lietu īpašnieci. Viņai ir gan dzīvoklis, gan automašīna, gan rotaslietas. It kā neredzami burvji atnes un noliek to viņai pie kājām. Vīriešiem, pēc tās domām, būtu viņas priekšā jāklanās, citādi viņa var sarīkot tādas lietas…

Dvīņi

Dvīnes ir nimfas. Viņa vienmēr savā dvēselē ir jauna un enerģiska. Pat pieaugušā vecumā viņa labprāt ielaižas avantūrās. Vīriešus piesaista viņu vieglums un bezrūpība. Blakus Dvīnēm vīrietis atkal un atkal jūtas jauns un vēl spējīgs.

Vēzis

Vēzis – viņa ir dzimusi māte. Vēl bērnībā spēlējot mātes un meitas, viņa rūpējās par visu dzīvo un nedzīvo. Pieaugot, viņas perētājas- vistas sindroms tikai pastiprinās. Viņa rūpējas par savu vīru, bērniem, kaimiņiem, un ikvienu, kas nevar izvairīties no šīs mātes Terēzas. Viņas klātbūtnē labāk neiet ārā bez cepures, un izēst zupu līdz pēdējai karotei.

Ej uz nākamo lapu, lai lasītu tālāk!

Pievienot komentāru